ikke den bedste læsning for os

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012
ikke den bedste læsning for os![]()
http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012
ikke den bedste læsning for os![]()
http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
Tibbil skrev:Jesper vi 2 skal til at lege med rips , sært lige de 2 kamado hold score så lavt jeg syntes sku selv de var helt kanon og det samme sag folk , vi må gøre nået forkert?
Alt i alt er jeg sådan set godt tilfreds , nu har vi et helt år at øve i og syntes selv jeg tag en stor del med der fra som jeg har lært
KimuSan^ skrev:Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012
ikke den bedste læsning for os![]()
http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen
Tibbil skrev:Jesper vi 2 skal til at lege med rips , sært lige de 2 kamado hold score så lavt jeg syntes sku selv de var helt kanon og det samme sag folk , vi må gøre nået forkert?
Alt i alt er jeg sådan set godt tilfreds , nu har vi et helt år at øve i og syntes selv jeg tag en stor del med der fra som jeg har lært
Amazonas skrev:KimuSan^ skrev:Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012
ikke den bedste læsning for os![]()
http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen
prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!
lractbird skrev:+ så lige Amazonas indlæg ovenfor - der har vi det igen. Man kan konkludere at hvis alm. folk kan li' det, så er det ikke fint nok til fagdommere.
KimuSan^ skrev:Amazonas skrev:KimuSan^ skrev:Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012
ikke den bedste læsning for os![]()
http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen
prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!
Husk at det er 2 forskellige stykker kød du indleverer. En culotte skifter fiber-retning igennem kødet og mørheden i 2 skiver er sjældent ens.
Og så skal du jo blot tænke på at der nu engang er er forskel på hvad forskellige folk stiller af krav til om noget er mørt eller ej.
KimuSan^ skrev:Amazonas skrev:KimuSan^ skrev:Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012
ikke den bedste læsning for os![]()
http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen
prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!
Husk at det er 2 forskellige stykker kød du indleverer. En culotte skifter fiber-retning igennem kødet og mørheden i 2 skiver er sjældent ens.
Og så skal du jo blot tænke på at der nu engang er er forskel på hvad forskellige folk stiller af krav til om noget er mørt eller ej.
Amazonas skrev:KimuSan^ skrev:Amazonas skrev:KimuSan^ skrev:Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012
ikke den bedste læsning for os![]()
http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen
prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!
Husk at det er 2 forskellige stykker kød du indleverer. En culotte skifter fiber-retning igennem kødet og mørheden i 2 skiver er sjældent ens.
Og så skal du jo blot tænke på at der nu engang er er forskel på hvad forskellige folk stiller af krav til om noget er mørt eller ej.
den køber jeg ikke
det bedste er altid lagt i fagdommerens boks
har set denne video 100 gange inden dm
http://politiken.dk/poltv/tjek_dk/tvmad ... lottesteg/
så retning og udskæring køber jeg ikke at vi har taget fejl
Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst