Som lovet af Christian1986 og undertegnede, vil vi lige skrive en beretning om vores første konkurrence i grill.
Istedetfor at skrive det til sidst, vil vi starte med at sige 1.000 mange tak til nogle udvalgte (de forklares i teksterne der følger)
TBS grillshop
Westwoodfieldbbq (Sofus far på grillguru)
Nicks foto (NickKK på grillguru)
Taunting tailgaters
Kim (fra WBQA DK) og alle de frivillige der gør et sådan arrangement muligt!
Sponsorerne, uden hvem sådan et arrangement ikke var muligt
Alle fantastiske hold der tog så forbandet godt imod os. Vi ses helt sikkert igen.
FORBEREDELSERNE
Christian og jeg havde tilfældigvis mødt hinanden til et grillkursus (i pizza) og derfor var "ballet" åben for at vi skulle deltage i en konkurrence sammen. - Vi fandt senere ud af, at vi har flere fælles interesser end grill, så noget kunne tyde på at et venskab kunne forme sig - et venskab der rager ud over grillerierne.
Vi aftale (sammen med en 3 mand) at stifte grillholdet "BBQ vikings". Efter noget tid, blev den 3 mand (Swopper) dog forhindret af personlige årsager, og derfor stod vi og manglede dels et sæt hænder, men også en grill. Her oplevede vi det første eksempel på, hvor flinke personer der befinder sig i det danske grill-community:
Vi ringer til westwoodfieldbbq (Thomas - der hedder Sofus far herinde - han er primo-sponsered) idet han har en hjemmeside hvor man kan leje en primo (som vi jo griller på) i en weekend for 500 kr. Da vi forklarer vores situation, siger Thomas med det samme "jeg skal nok tage en grill med til jer, og den skal I ikke give noget for". - FEDT - En meget flink mand vi aldrig har mødt der kommer med sådan et tilbud... Det ses ikke hver dag.
Vi fortæller her på grillguru at vi har stiftet vort hold, hvorefter NickKK tilbyder (vi har aldrig mødt manden) at lave tryk på forlæde / t-shirts til os – Ja og så smider han lige en kaffekop (med logoet) oveni hatten – Vi betaler kun indkøbsprisen for trøjerne – 1.000.000 gange tak for dette – Fedt at have sit ”eget” tøj på til DM!
vi mødes ialt 2 gange (alt for lidt, men vi kan ikke få kalendrene til at passe med mere) og "træner" at grille - ingen af os har erfaringer med at grille konkurrencer så der er nok at se til - Vi bliver enige om formen på de forskellige retter / hvilke rubs der skal bruges, hvordan vi laver saucer osv.... Derudover fordeler vi løbende retterne imellem os så det passer med at afleveringen af de forskellige retter sker forskudt. Vi laver tidsplaner for hele weekenden, fordelt på 10 minutters intervaller (og vi var MEGET bagefter hele tiden

Under vores træning tilbyder Thomas at vi kan spørge ham om konkurrencegrillning. Det samme tilbuder Michael fra TBS, og derfor tager Christian og jeg til Brørup. Vi får en masse tips, og gode råd. – Vi når ikke at mødes med Thomas.
Inden selve DM, blev opgaven mere og mere omfattende.... Det er sku ikke bare at tilmelde sit hold og så sidde på hænderne - der er MEGET arbejde der skal gøres....