Jeg hader at tabe, så det var lidt loose - loose situation

Da det var en hverdagsaften, blev ambitions niveauet sat derefter.
De fik en velkomstdrink med carboniserede druer
Forreten var Sousvide Laks (denne var desværre meget løs i kødet rå hvilken gjorde anretning svær), som ballotine, dertil ærtepuree, tigerrejer, citrusvinagrette og 2 slags caviar
Hovedretten blev fad serveret og var Sousvide Flat Iron Steak, med nye kartofler fra haven, vendt i persille og smør, dertil portvinsauce og grillet kål med sur/sød dressing.
Desserten har jeg lavet før, det var brunet smør is (ismassen lavet sousvide), med ristede hasselnødder, bagt hvid chokolade, æble gele og æble puff. Det var faktisk konen der havde ordnet elementerne denne gang, da en af hendes veninder havde bestilt 10 kuverter to-go ud over de 6 vi selv skulle bruge (der var seperat børnemenu og lidt vegater hovedret også)
Beklager rækkefølgen, det ser ikke ud til at den rækkefølge jeg har indsat billederne i teksten, respekteres af det nye forum... Underligt...