fnuller skrev:Nøøj, det ser lækkert ud !!
fnuller skrev:Jeg har både Balls, Weck og Patentglas, Min favorit er Weck, de er langt nemmere at gøre rene, efter brug..
Balls (og Patentglas) har en "skulder" i toppen af glasset, som kræver en børste, Weck ryger direkte i opvaskeren..
Ringen kan skrues af Balls, efter afkøling, og bruges til næste omgang, det samme med clipsene på Weck, lågene er suget fast, (ellers er det forfra med henkogningen, eller køleskabet)..
Lågene fra Balls, (Ring og låg, er delte), og gummiringen fra Weck, hvis de er uskadte, bliver altid håndopvasket, fordi opvaskeren er ret hård ved tingene..
fnuller skrev:Kødsovs og Simreretter, er storproduktion her i huset (ca 10 liter/kilo ad gangen, og ryger i fryseren efter vacuum pakning..
Kødsovsen (3-500 gram), er optøet, og opvarmet i gryden, når Pastaen eller risene er klar..
Simreretter og Supper, (ca 1 liter/kilo, pr pakke, ellers bliver indfrysning og optøning for bøvlet), optøes og opvarmes i Mikro'en, eller i ovnen ved ca 150 grader..
Karameliserede Løg, henkogt Frugt og Grøntsager, ryger på glas..
fnuller skrev:Balls kan normalt købes i England, eller evt her i Danmark: https://www.cozytrends.dk/vare-kategori/ball-mason-jar/
Jeg kan se at WECK er blevet testet og fundet "tilfredsstillende" https://www.simplycanning.com/weck-jars.html
Nulle skrev:Du kan finde Ball mason jars en masse på Ebay. Jeg har købt mine både fra UK, USA og Canada.
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313.TR2.TRC1.A0.H1.Xball+mason+jar.TRS0&_nkw=ball+mason+jar&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&LH_PrefLoc=&_sop=15&_osacat=0&_odkw=mason+jar&rt=nc
skaal-um skrev:Meget spændende indlæg...Tak til Jer...
techie skrev:Kom til at købe lidt glas (62) hos Bauer der blev nævnt tidligere i tråden. De kom rimeligt hurtigt, men var desværre ikke pakket helt så godt som man kunne ønske sig, så 5 af dem overlevede desværre ikke transporten.
Men med 57 nye glas skulle der gerne være plads til lidt eksperimenter den kommende tid
marj skrev:Hvor mange køleskabe har I til at opbevare alt det?
ferr31 skrev:marj skrev:Hvor mange køleskabe har I til at opbevare alt det?
Som jeg læser det skal det ikke på køl, hvilket er det hele øvelsen går ud på
Wetle skrev:Men med 57 nye glas skulle der gerne være plads til lidt eksperimenter den kommende tid
Wetle skrev:Hold op du går seriøst til værks. Det ender da med at du bliver nødt til at bygge et ekstra køkken til alt det store grej samt et lagerrum til div. Glas mv.
steenj skrev:Weck kan sagtens stables og når der er vaccum i glassene kan man også tage klipsene af.
KennC skrev:Den der har mest udstyr, når han dør, han har vundet.... Jeg er bare sindsygt langt bagud på point i forhold til Techie
KennC skrev:PS) Super spændende tråd at følge med i - ny original viden her på forum. Bravo !
steenj skrev:Jeg kan ikke se hvad det kan gøre at lægge et lodret pres oven på en allerede tæt gummiring.
Amerikanere har nu og også altid alle mulige mærkelige ideer om alting fra brugen af kosher salt ,kondenseret mælk, destileret vand og mange andre tåbelige ting.
Nulle skrev:Nu har du jo lige købt en million - overdrivelse fremmer forståelsen - nye glas, men ellers kunne disse https://www.bormiolirocco.com/en/brand/2/quattro-stagioni måske også være en god afløser for Ball.
Nulle skrev:Hvad er navnet på din pressure cooker/canner?
Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"
Brugere der læser dette forum: Ingen og 16 gæster